woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zinge! brengt serenades op bestelling met Valentijn

23 januari 2015

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Stelt u zich eens voor. De deurbel gaat. U doet open. Er wordt een prachtig lied voor u gezongen en u ontvangt een roos.

Nooit zelf een serenade aangedurfd? Regelmatig een kikker in de keel? Of is uw stem alleen geschikt voor experimentele muzieksoorten?
Als er 1 ding is wat Zinge! heel goed kan, dan is het zingen.
 
Zinge! brengt daarom dit jaar op Valentijnsdag serenades op bestelling.

Op een op te geven adres in Hendrik-ido-Ambacht, en in overleg ook in Zwijndrecht of Ridderkerk, kunt u nu een ‘liedje met een roos’ bestellen. Voor uw geliefde, maar ook voor een lieve vader, moeder, opa, oma, broer, zus, buurvrouw of buurman.

Jeugdpopkoor Zinge! heeft ook het komend jaar weer grootse plannen. Naast allerlei optredens en repetities wil het koor ook graag deelnemen aan wedstrijden, op werkweekend en liggen ook nieuwe workshops weer in de planning. Om al deze activiteiten te bekostigen, en te zorgen dat iedere Zinger! hier aan mee kan doen, heeft Zinge! een ludieke manier bedacht.

U kunt, uit een lijst met onze nummers, een liedje kiezen. Anoniem wordt, op zaterdag 14 februari, tegen een kleine vergoeding, dit liedje bij een geliefde gebracht door een groepje van 4 Zingers! Indien u dit wenst brengen ze ook een roos mee.

Wilt u een geliefde verrassen en gelijk Jeugdpopkoor Zinge! steunen?
Ga dan nu naar de website www.zinge.nl

Lees meer over:

popkoor zinge valentijn
Deel dit bericht met je vrienden!