woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Ook dit jaar Bolidt Inner Circle Run

20 januari 2015 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar wordt voor het vierde jaar op rij de Bolidt Inner Circle Run gehouden. Aan het jaarlijks terugkerende loopevenement wordt ieder jaar een goed doel gekoppeld. In 2015 zal, net zoals in de vorige editie, de opbrengst naar het Hospice De Cirkel gaan. De Bolidt Inner Circle Run vindt elk jaar op de derde donderdag in juni plaats. Dit jaar vindt het evenement dus plaats op donderdag 18 juni 2015. Deelnemers kunnen kiezen tussen een loopafstand van 5 en een afstand van 10 kilometer en speciaal voor basisschoolleerlingen is er de HoogAmbacht Kids- en PuppyRun.

Inner Circle Runners

Wil je wel meedoen aan de Bolidt Inner Circle Run, maar heb je geen ervaring met het trainen voor zo’n evenement? Dat is geen enkel probleem. Vanaf dinsdag 14 april is het namelijk mogelijk om mee te trainen met de Inner Circle Runners in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier word je binnen 10 weken klaargestoomd voor deelname aan de Bolidt Inner Circle Run 2015. Door een vooraf bepaald schema te volgen, bouw je je conditie langzaam op en zul je uiteindelijk 5 kilometer kunnen volbrengen. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn goede hardloopschoenen en een sportieve outfit. Je hoeft in het begin van je hardloopcarrière echt geen dure hardloopkleding aan te schaffen, maar kunt gewoon iets dragen waar jij je prettig in voelt. Zo geven beginners vaak aan dat zij vrijetijdsmode, zoals je die kunt vinden in deze webshop, fijn vinden zitten. De cursus van tien weken kost 27 euro, waarbij het inschrijvingsgeld voor de Bolidt Inner Circle Run meteen is inbegrepen. Wanneer je het trainen met de Inner Circle Runners erg leuk vindt, kun je na afloop besluiten lid te worden van de Atletiek Unie. Zij trainen iedere dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur en starten vanuit de Sophiahal.

Loop mee en steun het Hospice De Cirkel

Wil je liever zelf trainen voor de Bolidt inner Circle Run? Ook dat is mogelijk. Je hoeft je dan enkel via de website in te schrijven. De voorinschrijving voor de Bolidt Inner Circle Run loopt tot en met 29 mei 2015. Het tarief om mee te lopen is dan 7 euro. Vanaf 30 mei wordt het tarief verhoogd naar 8,50 euro. Kinderen kunnen zich voor 29 mei gratis inschrijven via school en op de website. De kinderen van alle scholen in Hendrik Ido Ambacht krijgen bovendien een inschrijfformulier mee, dat zij thuis in kunnen vullen. Kinderen kunnen op zoek gaan naar sponsoren, zodat het bedrag voor het Hospice De Cirkel zo hoog mogelijk wordt. Bij na-inschrijvingen voor kinderen geldt een tarief van 2 euro.

Hospice De Cirkel

Het Hospice De Cirkel is een thuis voor ongeneeslijk zieken die niet langer dan 3 maanden te leven hebben. De kwaliteit in de laatste fase van hun leven staat centraal. Ongeneeslijk zieken krijgen in het Hospice zorg van de thuiszorg, huisarts, familie, vrienden en vrijwilligers. Meer weten over Hospice De Cirkel? Kijk dan eens op deze website.

Lees meer over:

hardlopen inner circle run
Deel dit bericht met je vrienden!