zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Gouden medaille / publieksprijs voor Stichting Cascade

12 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht heeft op donderdag 8 januari de gouden medaille en een hele grote taart gekregen als winnaar van de Publieksprijs van de reviewsite Meetingreview. Zij hebben de prijs gewonnen in de XL categorie, de categorie voor bedrijven tot 500 gasten. En de taart was van Meetingreview om dit te vieren.

Tijdens de maandelijkse bijeenkomst van de Open Coffee Drechtsteden, welke elke eerste donderdag van de maand plaatsvindt in Cascade, kwam Meetingreview het goede nieuws meedelen en konden de deelnemers van deze Open Coffee lekker genieten van een stukje taart.

MeetingReview stelt tot doel om een onafhankelijk overzicht te geven van alle meeting- en eventlocaties in Nederland.  Want deze reviews worden niet
meer alleen voor restaurants en hotels geschreven maar ook voor vergaderlocaties.  In deze branche worden reviews ook steeds belangrijker en
lezen steeds meer mensen deze reviews eerst, voordat men gaat reserveren.

Gebruikers kunnen hun ervaring delen door het schrijven van reviews. In 2014 ging men met de Publieksprijs van start: locaties kunnen een prijs winnen in
hun categorie als ze de beste gemiddelde reviewscore krijgen van hun gasten (minimaal 10 reviews). De Publieksprijs houdt rekening met de capaciteit van
de locaties. Daarom zijn er 5 categorieën. In iedere categorie zijn er 3 prijzen: goud, zilver en brons.De website www.vergaderenindordrecht.nl heeft al heel vroeg gezamenlijk met Meetingreview deze review mogelijkheid toegevoegd aan de site en alle
locaties die deelnemen aan www.vergaderenindordrecht.nl kunnen zo beoordeeld worden.

Cascade heeft dus goud in de XL groep gewonnen met elke keer weer fantastische reviews door verschillende gasten. Zij hebben met 17 reviews een gemiddelde van een 9.4, hiermee waren zij overal nummer 3. Dus een geweldige prestatie. 

Op hun locatiepagina’s prijkt de banner waarin de prijs wordt vermeld. Alle nummers 1 ontvangen uit handen van initiatiefnemers Marco Kole en Robert Spakman een taart en dat gebeurde dus deze ochtend, tijdens de Open Coffee.

 

Lees meer over:

cascade publieksprijs
Deel dit bericht met je vrienden!