woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Fotografe Mary-Ann Struijk: 'Indische mensen gezocht'

7 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse fotografe Mary-Ann Struijk, die een eigen fotostudio in Hendrik-Ido-Ambacht heeft,  is druk bezig met haar project om de oudste generatie Indische mensen te fotograferen en te interviewen.

Samen met schrijfster Corinne Poleij wil ze graag 50 Indischen in een boek samenbrengen, ze komen er nog een aantal te kort. Dus ze zijn nog op zoek naar een aantal mensen die binnen de doelgroep vallen, om te interviewen en te fotograferen voor haar boek.
 
Wieteke van Dordt, bij velen nog steeds bekend als Tante Lien, heeft ook toegezegd te willen meewerken aan het fotoboek van Mary-Ann. Op de foto hiernaast is Mary-Ann bezig met het maken van de foto van Wieteke van Dordt, welke in het boek zal komen.

Indische mensen die geinteresseerd zijn en willen meewerken aan het fotoboek, kunnen zich via dit e-mailadres aanmelden: info@poppictures.nl.

Op de foto: Wieteke van Dordt (o.a. bekend als Tante Lien - van de Late Late Lienshow 1979 - 1981 bij de VARA) in Restaurant The Raffles in Den Haag.

Deel dit bericht met je vrienden!