dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH verwelkomt Tristan Smit als 1100e lid

24 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht blijft maar groeien! Recent mocht de club het 1100e lid verwelkomen. Een bijzondere mijlpaal, waar uiteraard even bij stil werd gestaan.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Katwijk werd Tristan Smit door aftredend voorzitter John Middendorp op het veld toegesproken. Middendorp overhandigde bovendien een aantal leuke cadeaus aan de zesjarige pupil. Het bereikte ledenaantal van 1100 toont eens te meer aan dat ASWH binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een bloeiende vereniging is, waar jong en oud op plezierige wijze kan voetballen.

Lees meer over:

voetbal leden aswh
Deel dit bericht met je vrienden!