dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Prachtige uitvoering van Springsteen-nummers door Erwin Nyhoff in Cascade

24 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Hendrik-Ido-Ambacht, Velen herinneren zich vast nog de indrukwekkende blind-audition van Erwin Nyhoff bij ‘The Voice’. Met zijn versie van Bruce Springsteen’s ‘The River’ draaiden de coaches binnen luttele seconden hun stoelen en stonden ze te springen om met hem aan de slag te gaan. Nu staat hij met een speciaal programma, geïnspireerd op het leven en de muziek van “The Boss”, in de theaters. Zaterdag 22 november speelde hij zijn favoriete nummers van Bruce Springsteen in Cascade.

Vóór ‘The Voice’ was Erwin onder meer afwasser en zong hij op feesten en partijen. Hij deed er alles aan om rond te komen, om zodoende met muziek bezig te kunnen blijven. Zijn opmerkelijke keuze om mee te doen aan dit populaire tv-programma bleek uiteindelijk een gouden greep. Met het theaterconcert ‘In the Footprints of’ brengt Erwin samen met zijn band een ode aan zijn inspiratiebron Bruce Spingsteen. Hij gaat op zoek naar hun muzikale connectie en maakt hierbij vermakelijke zijsprongen naar het werk van hun gedeelde muzikale helden.

Foto: www.poppictures.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!