vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

De leukste Sinterklaascadeaus vind je bij Cascade

20 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Hendrik-Ido-Ambacht, De dagen worden weer korter, het wordt buiten kouder en vorig weekend mochten we Sinterklaas alweer verwelkomen in het land. Voordat u het weet staat pakjesavond voor de deur. Om Sinterklaas een beetje op weg te helpen hebben we de leukste Sinterklaascadeaus van Cascade op een rij gezet.

Zondag 25 januari weten Ernst, Bobbie en de rest hun weg weer naar Ambacht te vinden. De nieuwste knotsgekke voorstelling van de dwaze mannen, ‘Wij willen water show’ (3+), wordt een vrolijke show waarin flink wordt gelachen en meegezongen. Ze spelen de voorstelling twee keer. De eerste voorstelling om 13.30 uur is al uitverkocht, maar voor de voorstelling van 16.15 uur zijn nog mooie plaatsen beschikbaar.

Zondag 22 maart brengt de band Kleintje Kaf het spannende muzikale verhaal ‘Olaf & de zingende zeerovers’ voor kinderen vanaf 3 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s. Het gansje Olaf lijkt in eerste instantie een beetje dom, maar eigenlijk is hij gewoon heel nieuwsgierig. Dit keer mag hij mee op reis met de roemruchte zeerover Claes Compaen. Het wordt een spannende tocht over de woelige baren. Kom met de hele familie naar Cascade en vaar mee met deze muzikale cruise. Trossen los! Schip ahoy.

Het jeugdseizoen wordt afgesloten door een voorstelling voor de wat oudere kinderen. ‘Brammetje Baas’ neemt kinderen vanaf 7 jaar op een speelse manier mee in de wonderlijke wereld van Brammetje die ADHD heeft. De gelijknamige film was al een groot succes. Dan kan het theater natuurlijk niet achterblijven. De familievoorstelling ‘Brammetje Baas’ is zondag 12 april te zien in Cultureel Centrum Cascade.

Cascade heeft voor de kindervoorstellingen stoelverhogers in huis. U mag natuurlijk ook altijd een kussentje of verhoger van thuis meenemen. Voorafgaand aan de voorstellingen wordt er vaak iets leuks georganiseerd als een pannenkoekenfestijn of andere activiteiten. Bezoekers worden voorafgaand geïnformeerd over de mogelijkheden.

Alle informatie omtrent de voorstellingen vindt u op www.stichting-cascade.nl. Hier kunt u ook terecht voor de kaarten. Wilt u liever persoonlijk advies of telefonisch reserveren? Neem dan gerust contact op met 078 – 6819230 (di en do van 9.00 tot 16.30 uur, of wo van 18.00 tot 21.30 uur).

Lees meer over:

sinterklaas cascade
Deel dit bericht met je vrienden!