vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Vijf Belgen aangehouden na benzinediefstal

18 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vijf Belgen gebruikten zondagavond nog geen liter van de gestolen brandstof nadat ze in Hendrik Ido Ambacht wegreden zonder te betalen: bij Zwijndrecht ging de tocht verder in een politiebus.

Nadat de auto kort na 23.00 uur wegreed bij het tankstation aan de A16 ter hoogte van Hendrik Ido Ambacht belde de medewerker de politie. Er werd direct uitgekeken naar de auto en agenten pikten het voertuig op ter hoogte van Zwijndrecht. De inzittenden, vijf Belgen (vier mannen en een vrouw) werden aangehouden en zitten nog vast. Agenten namen gebruikershoeveelheden softdrugs en twee knuppels in beslag.

Lees meer over:

diefstal A16 benzine
Deel dit bericht met je vrienden!