vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Het Theaterhuis start weer op 16 januari

17 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Wil jij zingen, dansen en toneel spelen? Het Theaterhuis, de jeugdtheaterschool voor Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, start een nieuwe groep op 16 januari 2015 voor jeugd tussen de 8 en 18 jaar. Je krijgt tijdens de lessen afwisselend zangles, dansles en spel. Je bent de eerste drie weken welkom om, zonder verplichting, de lessen te volgen. Daarna beslis je of je door wilt gaan. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 16:00 tot 17:30 uur in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in H-I-Ambacht. De kosten zijn 109 euro voor 17 lessen tot aan de zomervakantie. Wil je meedoen laat ons dat weten voor 16 december via info@theaterhuis.com en kom kijken op 16 januari!

Iedereen speelt
Het Theaterhuis werkt met een lesprogramma van meerdere jaren, waarbij de oudere groepen jaarlijks voorstellingen verzorgen in Theater Cascade. Door te kijken naar de ontwikkeling gedurende het jaar krijgt iedere leerling de rol die bij hem of haar past, er wordt dus niet gewerkt met audities. Iedereen moet kunnen schitteren op het podium.

Spelenderwijs ontdekken we jouw spel-, zang- en danstalent. Een wereld vol kunst, fantasie en creativiteit gaat voor je open. In de lessen ontwikkel je verder en word je meer zelfverzekerd. Je leert jezelf te presenteren op het podium. Iets dat bij een presentatie of spreekbeurt ook goed van pas komt!

Informatie over Het Theaterhuis staat op de website www.theaterhuis.com

Lees meer over:

jeugd theater cascade
Deel dit bericht met je vrienden!