woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Mini-festival FourBands in Dock-3 groot succes

11 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag werd de tweede editie van het mini-festival FourBands gehouden in Dock-03 in Hendrik Ido Ambacht. En met groot succes! Zo’n 150 bezoekers genoten van een avond live-muziek met vier verschillende bands en vier verschillende muziekstijlen. De avond begon met Exoplaneteers (independant rock), gevolgd door The Collection (80’s -90’s muziek) en SOLID (rock covers). De avond werd afgesloten door Beats Unlimited (urban – R&B). ‘Het niveau was bij deze editie weer erg hoog. Het is verassend om telkens weer te ervaren dat er zoveel goede amateurmuzikanten zijn die een goed en volwaardig live-concert kunnen neerzetten’, aldus de organisatie van het evenement. 'Deze variatie zorgt voor een avond vol afwisseling waarmee we bezoekers willen verrassen.'

En dat is precies één van de doelen van FourBands. Door een professioneel podium te bieden aan amateurbands wordt hen de mogelijkheid geboden aan publiek te laten zien wat ze kunnen. Het geluid is in de goede handen van de vaste geluidstechnicus van Cascade.

Een ander doel is om Dock-03 meer te gebruiken waarvoor het oorspronkelijk bedoeld is, namelijk het aanbieden van muziekevenementen en het bieden van faciliteiten voor bands en verenigingen om te kunnen repeteren.

‘We gaan ons nu opmaken voor de derde editie, waarschijnlijk in maart 2015. Na het succes van de tweede editie zijn we vastbesloten FourBands groter te maken. Nu steeds meer mensen weten dat in Dock-03 gewoon een gezellige avond met goede muziek wordt geboden is dit slechts een kwestie van tijd.’ FourBands, Four hours of music, For You.

De foto is van Solid (Gemaakt door C.Eekhof)

Lees meer over:

cascade dock-03 fourbands
Deel dit bericht met je vrienden!