vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Maarten Stam en Ton Schipper Bridgedrive in Cascade

10 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag organiseerde Bridgeclub ‘t Ambacht weer haar jaarlijkse ‘VAT’ bridgedrive. Deze vond plaats in Cultureel Centrum Cascade en de zalen waren weer helemaal vol met enthousiaste bridgers.

Evenals vorig jaar werd in de sterke hoogste groep de hoofdprijs behaald door het paar Maarten Stam en Ton Schipper met het hoge percentage van 68,7%. Nummer één in de B-groep werden Ton Kaper en Chris v. Eck eerste met 56,2%. In de C-groep waren het Anke Zoutewelle en Jacqueline Henkes met 60,4%. In de D-groep Corrie v. Pelt en Theo Muller met 60,8%. In de E-groep Teus v. Heeren en Wil Schipper met 59,5%. In de F-groep Dick Bal en Gerrit v.Houwelingen met 61,1%. In de G-groep Jeanet v.d. Driest en J.Samuels met 66,6%. In de H-groep Emmy Janssens en Annemarie Plaisier met 61,6% en tenslotte in I-groep konden Joyce Jamin en Els v.Boxel met 68,9% hun prijs ophalen van de door de dames Gerie de Boer en Tonny v.Munster fraai verzorgde prijzentafel.

Lees meer over:

cascade bridge vat
Deel dit bericht met je vrienden!