woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Campagne om meer glas te scheiden ontvangt u als VIP

6 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht doet in de maand november mee met een campagne om het scheiden van glas te verbeteren met het motto ‘Glas in ’t Bakkie!’. Bij de glasbakken op het parkeerterrein van De Schoof is op woensdag 12 november van 13.00 uur tot 15.00 uur een VIP-tent ingericht. Iedere Ambachter die zijn glas naar de glasbak komt brengen, wordt door een speciaal Glasteam als VIP ontvangen.  Ook wethouder Floor van de Velde zal zijn glas komen brengen.
 
De belangrijkste boodschap is: een beetje restjes aan het glas is geen bezwaar, doe de deksel of dop erop en breng het naar de glasbak. Je hoeft het glas dus niet eerst schoon te spoelen. Zo wordt glas scheiden nog makkelijker.

Deel dit bericht met je vrienden!