donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie onderzoekt bekrassing tientallen auto’s Hendrik-Ido-Ambacht

5 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In de nacht van maandag op dinsdag zijn in Hendrik-Ido-Ambacht meer dan dertig auto's bekrast. De politie onderzoekt de zaak en vraag daarbij de hulp van getuigen.

Dinsdagochtend tegen half acht kwam de eerste melding over een bekrassing van een auto in de Jan P. Vethstraat. Toen agenten ter plaatse gingen, bleek het niet om één maar om 32 bekraste auto's te gaan. Het grootste deel daarvan stond geparkeerd in de Jan P. Vethstraat, maar ook een aantal op de Hoge kade. Het zou kunnen dat er nog meer gedupeerden zijn. De beschadigingen zitten op de motorkop en/of de zijkanten van de voertuigen. Het

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de zaak. Dinsdag houden agenten een buurtonderzoek. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van maandag of dinsdag of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!