dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Dameskant goed op dreef bij Vollido

3 november 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Waren het vorig seizoen de bovenste drie herenteams, die zich uiteindelijk de kampioenen van hun klasses mochten noemen; op dit moment is er bij dames 1, 2 en 3 een eerste plaats te bewonderen in de diverse klassementen. Dames 1 dat uitkomt in de eerste klasse mocht afgelopen zaterdag tegen middenmoter OKK’70 aan de slag. Dames 1 kent een verjonging ten opzichte van vorig seizoen door het continu mee laten spelen van twee talentvolle jeugdspeelsters en ook in deze wedstrijd pakten de jonge meiden hun punten mee.

Dames 1, op de foto te zien met sponsor Nel de Groot van de Groot Optiek, moest alleen de laatste set uit handen geven maar bepaalde verder het spel continu. Ook voor dames 2, sinds dit seizoen gesponsord door Nistemeco B.V. wordt gedurende het seizoen aangevuld door jeugdige spelers en had afgelopen zaterdag weinig moeite met Benevia 2. Een solide eerste plaats in de tweede klasse is daarom nu al het geval. Dames 3, uitkomend in de derde klasse, kwam afgelopen weekend niet in actie maar bezet ook de eerste plaats. Ook dit team, gesponsord door Samac Eurojobs kan een beroep doen op twee vaste jeugdspeelsters die daardoor veel ervaring opdoen in het spelen van wedstrijden.

Voor Lucrasoft/Vollido heren 1 was het begin van de competitie lastig; vanwege het wegvallen van wat spelers met meer ervaring had het huidige team nog geen winst mogen behalen in de 3e divisie. Afgelopen zaterdag echter werd de eerste winst geboekt, tegen middenmoter Spivo uit Spijkenisse. In een spannende vijfsetter ging uiteindelijk de winst naar de mannen in het groen-zwart, waardoor er met optimisme uit kan worden gekeken naar de volgende wedstrijden. Komend weekend spelen de teams van Vollido uit.

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!