woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Midnight Spinning voor het goede doel Spieren voor Spieren

1 november 2014 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen weekend in de nacht van 25 op 26 oktober ‘14 hebben de deelnemers van WorkoutCentre Be You een fantastisch spinning® nacht gehad. Tijdens deze nacht hebben alle deelnemers in twee uur tijd de Midnight Spinning® volbracht!

Met 17 deelnemers inclusief de drie Spinning® instructeurs die hun nachtrust voor het goede doel opgaven, werd er stevig doorgetrapt op de muziek die de instructeurs van WorkoutCentre Be You aan de Krommeweg 6A (naast de Avia benzinepomp) hiervoor in elkaar hadden gezet. Tussendoor was er zelfs tijd om een jarige toe te zingen, uiteraard op Spinning® muziek……. De sfeer onderling was super en zeer gemotiveerd en er was zeker bewustwording van de reden van dit nachtelijk evenement.
 
De zaterdagmiddag werd gebruikt om alles klaar te zetten voor de nacht die zou komen. Om 01.00 uur druppelden de instructeurs en leden (soms gapend) binnen. Zelfs Joost uit Made was speciaal naar ons mooie Hendrik-Ido-Ambacht afgereisd om deze bijzondere nacht mee te kunnen maken. De binnenlandse grenzen werden dus gewoon overschreden om het goede doel Stichting Spieren voor Spieren te steunen. Dat is pas eensgezindheid.
 
Ook heerlijke hapjes werden klaargezet om de Spinners® weer na afloop te voorzien van de nodige energie die was verbrand tijdens deze twee uur durende uitputtende slag. De Spinning® instructeurs maakten het zeker niet makkelijk voor de deelnemers. Echter de onderzoeken die heel erg nodig zijn voor de Stichting Spieren voor Spieren zijn ook niet altijd makkelijk te bekostigen.
 
De spieren van de deelnemers hebben het flink te verduren gekregen en met de bewustwording van de functie van de spieren blijkt maar weer hoe belangrijk werk de Stichting Spieren voor Spieren doet. De onderzoeken moeten doorgaan en alle deelnemers en uiteraard ook de sponsoren en wij als WorkoutCentre Be You hebben hier een fantastische bijdrage aan kunnen leveren.
Bedankt voor de mooie opbrengst van € 1.495,97.
 
Bent u ook benieuwd naar de altijd gezellige sfeer op onze sportschool? Kom dan vrijblijvend gezellig een keer langs. De koffie staat klaar. WorkoutCentre Be You

Lees meer over:

WorkoutCentre Be You spinning
Deel dit bericht met je vrienden!