zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Prijsuitreiking kleurwedstrijd EHBO

28 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen maandag 27 oktober was het een drukke avond bij de EHBO Vereniging te Hendrik-Ido-Ambacht. Allereerst was er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.

Tijdens de Zomerparkdag konden kinderen meedoen aan de kleurwedstrijd. De kinderen die de mooiste tekening hadden gemaakt, ontvingen een prijs uit handen van voorzitter Wim Groenendijk. Hij werd hierbij ondersteund door Williene Nijkamp.

Tevens zijn deze avond de nieuwe reanimatiepoppen in ontvangst genomen. Deze nieuwe poppen zijn mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Rabofonds van de Rabobank Drechtsteden. Hierbij willen wij de Rabobank dan ook hartelijk danken voor dit grote geschenk. Door de ingebruikname van deze poppen kan de EHBO Vereniging vanaf nu ook reanimatie-cursussen geven bij u thuis. Meer informatie over deze cursussen kunt u vinden op onze site: www.ehbohia.nl

Ook buiten was het EHBO Bike Team druk bezig. Het team volgde een praktijk-opfris-training, waarbij de nadruk dit keer lag op het navigeren in een drukke omgeving, bijvoorbeeld tijdens evenementen. Door deze trainingen en de inzet van het EHBO Bike Team kan de EHBO nog sneller reageren en snel ter plaatse zijn tijdens evenementen.

Wilt u meer weten over de EHBO Vereniging in Hendrik-Ido-Ambacht, neem dan een kijkje op onze website.

Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie.

Lees meer over:

rabobank ehbo bike-team
Deel dit bericht met je vrienden!