vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Vier jongedames met een verstandelijke beperking zoeken medebewoners voor AnderdaK

22 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / DORDRECHT - Ben je (bijna) tussen de 18 en 38 jaar en wil je begeleid zelfstandig wonen met 24-uurs zorg? Misschien is dit iets voor jou! Of heeft u belangstelling voor een te realiseren woonvorm in de nieuwbouwwijk Volgerlanden-Oost in Hendrik-Ido-Ambacht voor uw zoon of dochter, kom dan langs op de informatieavond op 13 november.

Een veilig en gezellig (t)huis
Stichting AnderdaK is een ouder/wooninitiatief voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (fysieke beperking). Voor een nog te bouwen wooncomplex met zorgappartementen zijn zij op zoek naar medebewoners. Kom donderdag 13 november van 19:30 - 22:00 uur naar de informatieavond bij Trivire Wonen aan de Callistolaan 2, 3318 JA te Dordrecht (zaal open 19:15 uur).

Midden in de samenleving, in contact met anderen
Zorgorganisatie ASVZ biedt AnderdaK de noodzakelijke ondersteuning. Met elkaar wordt er gestreefd naar een mooie, fijne woonvoorziening met 24-uurszorg. Een huis middenin een rustige, veilige wijk met mogelijkheden tot contact met andere bewoners en voorzieningen in de nabijheid.
Er is overleg met de woningcorporatie Trivire Wonen en zoals het er nu naar uitziet kan er binnen enkele jaren gestart worden met de bouw van zorgappartementen in de nieuwbouwwijk Volgerlanden-Oost in Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer informatie en aanmelden
Ben je (bijna) tussen de 18 en 38 jaar en op zoek naar een woning? Of bent u ouder of naaste van een jongvolwassene met een verstandelijke beperking (fysieke beperking)? Meldt u aan voor de informatieavond bij Maria Vermeeren 078-6127112 of 06-24251730 of bij Anke en Wim Laging 078-6100243.
Op www.anderdak.nl vindt u informatie over onder andere de woonvisie, de woonwensen en het bewonersprofiel. Mailen kan via: info@anderdak.nl

Lees meer over:

ASVZ volgerlanden onderdak
Deel dit bericht met je vrienden!