vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Getuigen mishandeling gezocht

11 oktober 2014 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 24-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht. Hij werd in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 oktober 2014 belaagd door twee daders en raakte daarbij lichtgewond. De daders zijn nog voortvluchtig.

Het slachtoffer fietste omstreeks 0:18 uur op de Aalborch Haackslaan toen twee mannen achter een muurtje vandaan kwamen en hem dwongen te stoppen. Bij de worsteling die ontstond liep het slachtoffer lichte verwondingen in het gezicht op. De daders renden weg zonder iets te hebben buitgemaakt. Het slachtoffer is ter plaatste door ambulancepersoneel behandeld.
 
Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u in de nacht van donderdag 9 oktober tot vrijdag 10 oktober iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dat dan kan contact op via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.
 

Lees meer over:

mishandeling getuigen
Deel dit bericht met je vrienden!