vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuw kantoorpand FourTOP Automatiseringsgroep feestelijk in gebruik genomen

10 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Donaties voor hospice De Cirkel. FourTOP Automatiseringsgroep heeft € 1.095 geschonken aan hospice De Cirkel. Aanleiding voor deze donatie was de opening van het nieuwe kantoor van het automatiseringsbedrijf aan de Veersedijk 111 in Hendrik-Ido-Ambacht. In plaats van cadeaus vroeg het bedrijf de genodigden voor het openingsfeest ter gelegenheid van het nieuwe kantoorpand een gift te storten op het rekeningnummer van hospice De Cirkel.

FourTOP Automatiseringsgroep is in 1998 opgericht en vierde tegelijkertijd met de opening van hun nieuwe kantoor het 4 x 4-jarig (four x four) bestaan van het bedrijf. “Na jaren in Dordrecht te zijn gehuisvest is nu de overstap gemaakt naar Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zijn in de wolken met ons nieuwe onderkomen en onze nieuwe vestigingsplaats en ook onze diensten vinden steeds meer in ‘the cloud’ plaats,” zegt directeur Jaap van Oord van FourTOP Automatiseringsgroep in zijn speech. Met het oplaten van ballonnen werd het kantoor officieel geopend. De winnaar van deze ballonwedstrijd krijgt een ballonvaart. “Om zo samen met ons letterlijk en figuurlijk in de wolken te zijn.”

Betrokkenheid
Een van de kernwaarden van FourTOP Automatiseringsgroep is betrokkenheid. “Niet alleen bij onze opdrachtgevers en ons personeel, maar ook bij de maatschappij en onze directe woon- en werkomgeving. Daarom hebben wij er voor gekozen een regionaal doel te steunen met onze opening. Ik vind het hospice een prachtig initiatief en als bedrijf ondersteunen wij zo’n bijna-thuis-huis voor mensen die niet langer dan drie maanden te leven hebben van harte,” aldus Jaap van Oord.

Hospice de Cirkel is heel blij met dit mooie gebaar van FourTOP Automatiseringsgroep. “Wij waarderen de betrokkenheid en vinden het heel bijzonder dat een bedrijf dat nog maar net in de Zwijndrechtse Waard is gevestigd ons nu al weet te vinden. Wij kunnen het geld goed gebruiken bij onze activiteiten en willen FourTOP - en daarmee iedereen die heeft gedoneerd - heel hartelijk bedanken. Wij wensen FourTOP Automatiseringsgroep nog veel gezonde topjaren toe in Hendrik-Ido-Ambacht,” besluit Jan van de Wetering, voorzitter Stichting Vrienden van hospice De Cirkel.

De Cirkel, hospice voor de Zwijndrechtse Waard
Hospice De Cirkel is een plaatsvervangend thuis waar ongeneeslijk zieken die niet langer dan drie maanden te leven hebben, te gast zijn om te sterven. De kwaliteit van hun leven in de laatste fase staat hierbij centraal. Ze krijgen in het hospice dezelfde zorg als ze thuis zouden hebben van de thuiszorg, de huisarts en familie en vrienden en ze kunnen rekenen op de aanwezigheid en zorg van vrijwilligers. In totaal zijn ruim 80 vrijwilligers opgeleid en VPTZ-gecertificeerd. Hospice De Cirkel staat voor geborgenheid. Het biedt niet alleen de terminale patiënten een veilige en huiselijke omgeving, maar ondersteunt en begeleidt ook hun naasten. De Cirkel is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, huidskleur of geloof, en heeft een breed draagvlak in de samenleving van de Zwijndrechtse Waard. Door verschillende bedrijven, kerken, verenigingen, particulieren, gemeenten en serviceclubs zijn en worden fondsen bijeengebracht. Voor meer informatie: www.hospicedecirkel.nl.

FourTOP Automatiseringsgroep
FourTOP is een ICT bedrijf dat IT aanbiedt als een service. Het bedrijf ontzorgt de klanten geheel op het gebied van IT en Communicatie. FourTOP onderscheidt zich in de markt door niet als leverancier, maar als partner met zijn klanten samen te werken. Voor meer informatie: www.fourtop.nl.

Fotobijschrift
Jan van de Wetering (links), voorzitter Stichting Vrienden van hospice De Cirkel, toost samen met directeuren van FourTOP Automatiseringsgroep (v.l.n.r.) Jaap van Oord, Gerhard van der Veen en Arjo Middelkoop op de opening van het nieuwe kantoorpand. [Foto: Com’an]

Lees meer over:

De Cirkel automatisering fourtop
Deel dit bericht met je vrienden!