zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Man verkleed als postbezorger pleegt woningoverval

9 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een man verkleed als postbezorger overviel dinsdagavond 8 oktober de bewoners van een woning aan de Baars in Hendrik Ido Ambacht. Dankzij doortastend optreden van de bewoner van het huis vluchtten de overvaller, die een TNT uniform droeg, en zijn mededader die even verderop stond weg zonder buit.

Rond 21:00 belde een man, gekleed in TNT uniform, aan bij de woning. Toen de bewoner de deur opende werd hem niet alleen een pakket aangeboden maar kreeg hij ook een vuurwapen op zich gericht. De man wist de overval te beëindigen en de overvallers vluchtten weg. De gealarmeerde politie startte direct een onderzoek in de buurt maar trof de daders niet aan.

Lees meer over:

vuurwapen baars
Deel dit bericht met je vrienden!