zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Jumbo van Daalhuizen en Fietsen van Ambacht bezorgen zieke kinderen een onvergetelijk dagje uit

6 oktober 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Jumbo van Daalhuizen heeft samen met de fietsen van Ambacht 2 zeer geslaagde dagjes uit verzorgd voor de zieke kinderen van het Maasstad ziekenhuis en het Sophia Kinderziekenhuis .

Eind Juni zijn de kinderen van het Maasstadziekenhuis met een volle Jumbo Bus naar Toverland geweest . En in September jl. waren de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis aan de beurt.

Op deze dag zijn er zelfs 2 Jumbo bussen vol naar het Dolfinarium vertrokken . Deze actie is mede mogelijk gemaakt aan de hand van een lopende spaaractie, waarbij klanten van de supermarkt spaarden voor een korting voor een dagje uit. Klanten die hieraan geen behoefte hadden, konden de zegels doneren voor een goed doel. Dat de actie een mega succes was, mag duidelijk zijn want mede door de bijdrage van De Fietsen van Ambacht, die bijeen werd gebracht door de verkoop van frisdrank en versnaperingen op Koningsdag, de sponsoring van the Greenery, de sponsoring van Jumbo Nederland van de Jumbo bus en de door de klantengedoneerde zegels en statiegeld bonnen konden op beide dagen ongeveer 125 kinderen met begeleiders genieten van een volledige verzorgd dagje uit.

De kinderen hebben genoten en w illen dan ook heel graag alle klanten van Jumbo van Daalhuizen, de Fietsen van Ambacht en alle andere mensen die z ich geheel vrijwillig hebben ingezet heel erg bedanken.

Lees meer over:

jumbo uitje daalhuizen
Deel dit bericht met je vrienden!