zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Burgemeester Heijkoop feliciteert Re-flax met eerste plaats Korenslag

3 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ALBLASSERDAM -  Afgelopen donderdagavond 2 oktober heeft burgemeester Jan Heijkoop de leden van Vocal Pop Group Re-flax gefeliciteerd met hun eerste plaats bij Korenslag. Hij verraste de leden van het koor tijdens hun repetitieavond met een grote taart.
 
Korenslag werd gehouden tijdens het Havenfestival in Alblasserdam op zaterdag 20 september. Re-flax streed met nog 5 andere regionale koren om de felbegeerde eerste plaats. Waar het koor in 2011 nog een ander koor voor moest laten gaan, ging Re-flax nu wel met de eerste prijs naar huis. Dit leverde het koor een cheque op van € 750 en de Louis Barzilay wissel-bokaal.

Deze is een jaar lang in het bezit van Re-flax. Het juryrapport was lovend en de jury sprak haar waardering uit voor de dynamiek, de gebruikte zangtechniek, de goede verstaanbaarheid en ook waren er complimenten voor de soliste en de styling van het koor. Het koor staat sinds begin van dit jaar onder leiding van Jeffrey van der Vegt, de broer van de vorige songcoach Dennis.

Lees meer over:

korenslag
Deel dit bericht met je vrienden!