vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Koor overvalt winkelcentrum

29 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Zomaar veertig zingende en dansende dames en heren in je winkelcentrum. Op zaterdag 27 september werd het winkelend publiek in De Schoof op een prettige wijze overvallen.

Het was die zaterdag mooi weer, en het koor "PuurZangEnzo" was op de thuisreis van een korenfestival in Sliedrecht en besloot er een verrassingsoptreden in Hendrik Ido Ambacht aan vast te knopen.

Als voorproefje van hun optreden in oktober deden ze "Liitle Talks" - een cover van "Of Monsters And Men" , "These Words" van Natasha Bedingfield en hun versie van "Diamonds on the soles of her shoes" van Paul Simon. Het winkelend publiek was in ieder geval blij verrast met deze vrolijke groep zangers en zangeressen.

PuurZangEnzo valt op tussen de popkoren vanwege de beweging en dans waarmee het koorgeluid wordt aangevuld. Ook wordt er gebruik gemaakt van live begeleiding en een simpel portable muziekapparaat, en dat maakt zo'n geīmproviseerd optreden extra leuk. Op 24 tot en met 26 oktober kan iedereen een avondvullend programma komen bekijken wanneer er in het plaatselijke theater Cascade van H.I. Ambacht vier voorstellingen gepland staan. Het programma heet "Talen van mijn Tong" en het bestaat helemaal uit songs die met taal te maken hebben. Aanvangstijd 20:00 uur en op zondag een matinee om 14:00 en een avondvoorstelling om 19:30.

Lees meer over:

koor Schoof zingen
Deel dit bericht met je vrienden!