vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Feestelijke opening snelfietsroute F16

10 september 2014

DORDRECHT / ZWIJNDRECHTSE WAARD - Op dinsdag 9 september openden wethouder Kreukniet en de heer Immerzeel de snelfietsroute F-16 achter het NS-station. Daar knipten ze een lint door, waarna enkele wielrenners passeerden. Vervolgens hielden Kreukniet, Immerzeel en de Ridderkerkse wethouder van Verkeer, Smit, een korte toespraak.

Daarin gaven ze aan dat ze zoveel mogelijk mensen wilden verleiden tot fietsen. De fietsroute bevat daarom zo min mogelijk stoplichten, zoveel mogelijk asfalt en loopt overwegend aan de A16/E19. Ze werd mogelijk gemaakt door: de stadsregio Rotterdam, de gemeenten Zwijndrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Rotterdam, de fietsersbond, het waterschap Hollandse Delta, Provincie Zuid-Holland en het ministerie van Infrastructuur en Milieu

Door: Jan-Willem Schneider.

 

Lees meer over:

snelfietsroute f-16
Deel dit bericht met je vrienden!