donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Kringloop Habbekrats schenkt aan Ronald Mac Donaldhuis Rotterdam

8 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Kringloop Habbekrats was ook aanwezig op de zomerparkdag. Deze dag stonden ze daar voor het Ronald Mac Donaldhuis. Bij de kraam stond een groot poppenhuis waar mensen voor 1 euro kans maakten om dit poppenhuis te winnen. Heel wat mensen steunden hiermee het  goede doel.

Het poppenhuis is gewonnen door Dhr. B Stoop met vakje nummer 63. Hij heeft het huis inmiddels in ontvangst genomen. Verder is er allerlei speelgoed verkocht, maar het ging deze dag ook om het inzamelen van speelgoed. Heel veel deelnemers van de kindervrijmarkt kwamen aan het einde van de middag het speelgoed en de kleding die zij niet verkocht hadden inleveren bij de kraam.

Deze spullen hebben zij dus afgestaan voor het goede doel. Namens het Ronald Mac Donald huis heel erg bedankt daarvoor! Medewerkers van de kringloopwinkel hebben een grove schatting gemaakt van alle spullen. Zij hebben dit bedrag afgerond naar het mooie bedrag van € 1000,00. Hiermee kunnen de vrijwilligers van het Ronald Mac Donald huis in Rotterdam er weer voor zorgen dat mensen die te maken krijgen met (langdurige) ziekenhuisopname van hun kind toch in de buurt van hun kind kunnen zijn.

Zo steunt kringloopwinkel Habbekrats altijd verschillende goede doelen. Alle ingeleverde spullen worden door de vrijwilligers weer uitgezocht en krijgen dan een plaatsje in de winkel. In de kringloopwinkel is van alles te koop. Dus niet alleen speelgoed, maar ook tuinstoelen, boeken, kleding, radio´s, keukengerei, waterkokers, meubeltjes enz. enz. U bent dan ook weer van harte welkom in de winkel. U vindt Habbekrats aan het Tasveld 11 in Hendrik ido Ambacht. Iedere dinsdag geopend: ‘s morgens van 9.00- 12.00 uur en ’s avonds van 19.00- 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska (06-26120949) of Esther (06-42326464).

Fotobijschrift: Dhr B. Stoop ontvangt het gewonnen poppenhuis.

Lees meer over:

kringloop habbekrats poppenhuis
Deel dit bericht met je vrienden!