vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

ATOS Radio wàs op de Zomerparkdag

8 september 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag 6 september was in Hendrik-Ido-Ambacht de jaarlijkse Zomerparkdag. En ATOS Radio was er natuurlijk live bij. En daarvan wordt een samenvatting uitgezonden op woensdag 10 en vrijdag 12 september van 17 tot 18 uur.

Het was een uitermate geslaagde dag, waarop ATOS Radio in het Baxpark vanuit een tent met een mobiele studio van 10 uur ’s morgens tot 2 uur ’s middags rechtstreeks heeft uitgezonden.

In de uitzending zijn veel gesprekken met deelnemers en bezoekers gevoerd en daarvan is een samenvatting gemaakt. Want als je op de Zomerparkdag was, heb je natuurlijk niet naar de radio geluisterd. Dus een herkansing woensdag en vrijdag om 5 uur ’s middags.
Daarin onder meer gesprekken met de Reddingsbrigade, de brandweer, scouting en het Historisch Genootschap, om er maar een paar te noemen.

Lees meer over:

radio zomerparkdag
Deel dit bericht met je vrienden!