vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Kom gratis meedansen bij Vief Sportief tijdens de nationale dansweek

1 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De Nationale Dans Week is een landelijke campagne welke een week lang alle stijlen van dans promoot. Vief Sportief wil de peuters uit Hendrik Ido Ambacht kennis laten maken met dans en nodigt de peuters uit om op dinsdag 9 september een gratis proefles te komen volgen.

Er wordt les gegeven aan twee peutergroepen. De eerste groep staat in het teken van  peuterdansen voor jongens en meisje vanaf 2 tot vier jaar. Spelenderwijs worden er liedjes gezongen en gedanst. Bon Ballon, de beer die iedere les naar een ander land op reis gaat, neemt de peutertjes mee in hun fantasie. Deze les is in het bijzijn van de ouders of verzorgers.

De tweede groep is ingericht voor prinsesjes en koningen. Meisjes en jongetjes vanaf 2,5 jaar krijgen de beginsellen van klassiek ballet aangeleerd en zullen daarnaast heerlijk dansen op bekende muziek!

Vief on Stage
Een nieuwe vorm van dans voor leerlingen van 6 t/m 9 jaar: Vief on Stage. Een les waarin dans en zang centraal staan. Tijdens de lessen leer je de fijne kneepjes die je nodig hebt om als een echte ster op het podium  te stralen. We doen stemoefeningen en leren bestaande en zelf verzonnen liedjes. Alles wordt aan de hand van leuke oefeningen gedaan, waardoor de kinderen zichzelf leren te presenteren. Tijdens de einduitvoering kleed je als een echte musicalster en voel je hoe het is om in de spotlights te staan! De workshop start op woensdag 15 oktober.

Overige informatie
Meer informatie en inschrijven voor de proeflessen kan via de e-mail of telefoon bij docent Sylvia Woudenberg, info@viefsportief.nl of tel. 06-19498383. 

Lees meer over:

dans dansweek vief sportief
Deel dit bericht met je vrienden!