donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

ATOS Radio live op de Zomerparkdag in het Baxpark

1 september 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag 6 september a.s. is in Hendrik-Ido-Ambacht de jaarlijkse Zomerparkdag. En ATOS Radio is erbij, natuurlijk!
De ATOS is niet alleen voor Zwijndrecht, maar ook voor Hendrik-Ido-Ambacht de officiële publieke omroep. En gezien het thema van de Zomerparkdag: “Hart voor de Vrijwilliger”, is het logisch dat ATOS Radio erbij is, want de omroep draait geheel op vrijwilligers.

In het Baxpark is een mooie plek gereserveerd voor de tent met de mobiele studio van ATOS Radio, waarvandaan van 10 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags rechtstreeks wordt uitgezonden. In de middag is vanuit de studio in Zwijndrecht het gewone zaterdagse programma “ATOS Sport” te horen, maar daarin zijn live bijdragen vanuit het Baxpark.
Daar kan iedereen dus zien hoe leuk radio maken is. Wie weet levert dat de ATOS nog enige nieuwe vrijwilligers op. Aanmelden kan ter plekke!

Over het hele lange parcours van de Zomerparkdag zoeken ATOS-verslaggevers naar leuke gebeurtenissen en andere gezellige dingetjes, die er volop zullen zijn op deze misschien wel leukste dag van Hendrik-Ido-Ambacht. Zij doen er verslag van op de radio en zullen met deelnemers en bezoekers een praatje maken.
Hard werken voor de ATOS-medewerkers, maar vooral hartstikke leuk! Ook voor de luisteraars die er niet bij kunnen zijn, en zeker ook voor de bezoekers van de mobiele ATOS-studio in het Baxpark. Kom er maar kijken!

En wie er niet bij kan zijn, stemt dus zaterdag 6 september vanaf 10 uur af op ATOS Radio, de lokale omroep voor Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.
Frequentie: 106.1 FM en 106.8 FM en op de kabel in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht op 105.9 FM, in Heerjansdam op 107.9 FM.
 

Lees meer over:

radio atos uitzending
Deel dit bericht met je vrienden!