maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

BAXPOP terug en Ambachtse PvdA-fractie blij

29 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT -  Ambacht moest het vier jaar zonder doen, maar dit jaar kunnen we weer genieten van Baxpop. Els Ossel, fractievoorzitter van PvdA, is blij: 'De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet voor terugkeer van dit muziekfestival. We hebben dat aan de orde gesteld bij de algemene beschouwingen en ook in ons verkiezingsprogramma staat dat we Baxpop graag terug hebben'.

Tijdens Baxpop op zaterdag 6 september 2014 kan iedereen genieten van alle muziekstromingen voor jong en oud. Baxpop is een onderdeel van de Zomerparkdag met verschillende live optredens van lokale singer-songwriters,  muziekverenigingen en bands. De avond wordt knallend afgesloten
met talentvolle en bekende DJ’s.

De fractie van de PvdA hoopt dat Baxpop, net als de Zomerparkdag, een jaarlijks terugkerend evenement wordt voor de gemeenschap van Hendrik-Ido-Ambacht.

Zie ook:

Lees meer over:

PvdA baxpop
Deel dit bericht met je vrienden!