dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Nog 681 woningen in Volgerlanden worden aangesloten op glasvezel

25 augustus 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Ons land is klaar voor glasvezel. Het netwerk dat ruimte biedt aan vooruitgang. Nu, maar ook in de toekomst. Dankzij Reggefiber zijn er inmiddels meer dan 1,7 miljoen huishoudens aangesloten op glasvezel.

In een groot deel van Hendrik-Ido-Ambacht ligt al glasvezel. In de glasvezelwijkcentrales van Reggefiber die in Hendrik-Ido-Ambacht staan is nog ruimte voor 681 glasvezelaansluitingen. Binnenkort worden deze huishoudens dan ook aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber.

De aanleg van het glasvezelnetwerk.
Binnenkort start Reggefiber met de aanleg van het netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een eigen kosteloze glasvezelaansluiting. Huishoudens met een glasvezelabonnement geven automatisch toestemming voor de aansluiting in de woning en de werkzaamheden die daarmee gepaard gaan. Huishoudens zonder glasvezelabonnement ontvangen van Reggefiber informatie over hoe zij toestemming kunnen geven voor de gratis glasvezelaansluiting.

Gebruik maken van diensten via het glasvezelnetwerk.
De aansluiting op het glasvezelnetwerk is vrijblijvend. Wanneer de bewoner een abonnement afsluit bij een serviceprovider die internet, tv en telefonie via glasvezel aanbiedt, kan er gebruik worden gemaakt van de diensten op het netwerk. Daarbij is er een vrije keuze uit meerdere serviceproviders. Op www.eindelijkglasvezel.nl/hendrik-ido-ambacht kunnen inwoners via de postcodecheck eenvoudig het aanbod van de verschillende serviceproviders bekijken.

Contact met Reggefiber.
Bewoners met vragen over glasvezel, de aanleg(werkzaamheden) en het aanbod van de serviceproviders in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen contact opnemen met het speciale serviceteam van Reggefiber op 088 006 37 11 of hendrik-ido-ambacht@reggefiber.nl

Lees meer over:

glasvezel volgerlanden
Deel dit bericht met je vrienden!