maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Wietze vindt de Volgerlanden saai

22 augustus 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Er is nogal wat ophef over de levendigheid van Ambacht. Q music deejay Wietze vindt Ambacht maar saai of verschrikkelijk, niet levendig in ieder geval .

Wietze woont  tijdelijk in Ambacht als deel van een levensruil met zijn collega Mattie.  Mattie en Wietze presenteren samen een  populaire ochtendshow  en in het kader van levensruil woont Wietze nu even niet meer in Amsterdam.

Zijn uitlatingen in het AD over de entree van Ambacht en de Vinex locatie Volgerlanden schieten bij velen in het verkeerde keelgat. Alie Tas van het historisch genootschap uit Ambacht reageert daar nogal geschrokken op in het AD een dag later.

Het is duidelijk dat de uitlatingen uit het keelgat van Wietze haar tegen de borst stuiten. Zij heeft de radioman uitgenodigd voor een rondleiding door het Ambachtse. Wietze vindt het wel interessant maar zit aan een schema vast waardoor het dus maar de vraag is of het er van komt.

Als dat niet lukt kan Wietze altijd nog tijd vrijmaken om na zijn ochtendprogramma   samen met Mattie op 30 augustus naar het Perenlaantje te gaan, voor het  Perol dat daar plaatsvindt in de Vinex locatie met huisjes recht naast elkaar. Het gratis festival, wat voor levendigheid zorgt, begint toch pas om twee uur en blijft er voldoende tijd over voor een rondleiding verder door het Ambachtse.

Lees meer over:

volgerlanden mattie & wietze
Deel dit bericht met je vrienden!