dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Fractievoorzitter VVD verder als burgerraadslid

18 augustus 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Aat Ouwerkerk, fractievoorzitter en raadslid van de VVD afdeling Hendrik-Ido-Ambacht, heeft te kennen gegeven met ingang van 1 oktober 2014 terug te treden. De heer Ouwerkerk kan terugkijken op 12 jaar raadswerk binnen de gemeente.

“Na vele jaren met veel plezier het raadslidmaatschap van onze mooie gemeente te hebben mogen vervullen, acht ik de tijd gekomen om mijn plaats aan jongeren af te staan”, aldus de inmiddels 65-jarige fractievoorzitter.

Tot groot genoegen van het bestuur van de VVD afdeling Hendrik-Ido-Ambacht heeft de heer Ouwerkerk aangegeven te willen blijven functioneren als burgerraadslid. “Kennis en kunde van een ervaren fractielid gaat op deze manier niet verloren. Een dankwoord is op zijn plaats voor de inzet, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid van de heer Ouwerkerk. Zijn koers was altijd zeer helder en consistent”, aldus het bestuur van de VVD afdeling Hendrik-Ido-Ambacht.

Gelet op de kieslijst treedt Oene Doevendans, ook een man met meerdere jaren ervaring, wederom toe tot de raadsfractie van de VVD. Het VVD bestuur geeft aan de kwaliteiten van de heer Doevendans te kennen en wenst hem veel wijsheid, genoegen en inspiratie toe in de komende periode.  
De VVD fractie beraad zich nog over de opvolging van de heer Ouwerkerk ten aanzien van het fractievoorzitterschap.   

Zie ook:

Lees meer over:

VVD aftreden
Deel dit bericht met je vrienden!