dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Wie zijn de Helden van Ambacht 2014?

11 augustus 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Wie zijn volgens jou de Helden van Ambacht 2014? Je kan jouw kandidaat aanmelden tot 

1 oktober 2014. Voor de eretitel Held van Ambacht komen kinderen en jongeren tussen de 6 en 20 jaar in aanmerking die iets bijzonders hebben gedaan voor medemens of samenleving. En die daarmee een inspiratiebron zijn voor anderen. Meer informatie en het aanmeldformulier staat op www.h-i-ambacht.nl/heldenvanambacht
 
Jury
Een jury onder voorzitterschap van burgemeester Jan Heijkoop beoordeelt de aanvragen en beslist wie de Helden van Ambacht 2014 worden. De jury houdt natuurlijk rekening met de leeftijd van de kandidaat en de aard van de prestatie. De namen van de Helden van Ambacht worden bekend gemaakt in november, ter gelegenheid van de Dag van de Rechten van het Kind. 
 
Helden is van Ambacht
Helden van Ambacht een onderscheiding van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor kinderen en jongeren tussen 6 en 20 jaar. Hiermee wil de gemeente jaarlijks jonge mensen die zich op een positieve wijze inzetten voor medemens en samenleving in het zonnetje zetten. De gemeente is trots op deze ‘Helden van Ambacht’. Zij kunnen een voorbeeld zijn voor andere jongeren om zulke prestaties te leveren. 

Lees meer over:

onderscheiding helden
Deel dit bericht met je vrienden!