maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Albatros hervat de training

11 augustus 2014

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros zijn afgelopen zaterdag aan de voorbereiding op het seizoen 2014-2015 begonnen.  In de ochtenduren stond er voor zowel de senioren- als voor de  A-selectie al een eerste pittige training op het programma.

De spieren moesten nog even wennen aan de verrichtingen op het kunstgras en een aantal spelers was nog maar net terug van vakantie, maar er werd al stevig gebikkeld. Een lekker zonnetje en een straffe wind zorgden voor goede korfbalomstandigheden en ook werden een lunch en een bespreking aan het programma toegevoegd.

De seniorenselectie staat dit seizoen weer onder leiding van trainer Karim Ratoube, bijgestaan door teambegeleider Stephan de Haas. De coach van het 2e is Karin Lommers.

Bij de A-jeugd is het stokje overgenomen door Roeland Barendregt en Alex Kok en bij A2 staan nog altijd Erik Jan Ammerlaan en Jeroen Pijl voor de groep. A1 speelt op het veld in de 1e klasse en in de zaal in de Overgangsklasse.

Aanstaande zaterdag staan er voor senioren 1 en 2 en A1 wedstrijden tegen TOP in Arnemuiden op het programma en volgende week starten nog meer teams met trainen.

Ook kon Albatros weer een heus korfbalhuwelijk bijschrijven. Marlijn Joosten en Björn Roskott traden afgelopen vrijdag 8 augustus in het huwelijk en zij leerden elkaar bij Albatros kennen. De laatste jaren speelden de kersverse echtelieden samen in het Midweekteam van Albatros.
Het bruidspaar kon terugkijken op een prachtige dag in het bijzijn van familie en vrienden.
 

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!