dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

André Flach opent Salesforce Expertisecentrum

7 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen vrijdag 4 juli heeft wethouder Economische Zaken, André Flach, het Salesforce Expertisecentrum aan de Veersedijk geopend. Dit Salesforce Expertisecentrum is een onderdeel van het Ambachtse bedrijf KT-Vision BV.

Initiatiefnemer Wim van der Giessen nam de aanwezigen in zijn openingsspeech mee in zijn zoektocht naar het beste pakket om op een snelle manier betrouwbare en gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen. “Een paar jaar geleden bouwde ik één identieke applicatie op verschillende platforms. Elk platform heeft zijn eigen voordelen, maar Salesforce stak er met kop en schouders boven uit. Een eenvoudige keuze dus om met dit pakket verder te gaan.” Van der Giessen gaf een toelichting op het Salesforce platform: “Met dit stuk software heb je altijd en overal inzicht in de meest actuele gegevens van je bedrijf. Of het nu gaat om klantgegevens, om het aantal verkochte producten of om afspraken, iedereen kan wereldwijd via het web of met de mobiele app zijn gegevens bijwerken die vervolgens voor de hele organisatie direct beschikbaar zijn.”

Fotobijschrift: Wethouder Flach (links) speecht bij de opening van het Salesforce Expertisecentrum. Initiatiefnemer Wim van der Giessen luistert toe.  Foto: Robbin Walhout

Uniek in de Drechtsteden    
Wethouder Flach roemde het initiatief tot het oprichten van dit Salesforce Expertisecentrum in Hendrik-Ido-Ambacht. “Het is uniek voor de regio Drechtsteden en onze gemeente dat er nu een officiële Salesforce partner actief is. Toen ik mij wat inlas in de bedrijfsactiviteiten van KT-Vision vond ik dat Salesforce wereldwijd al jaren marktleider is in klantbeheersoftware en dagelijks door meer dan drie miljoen klanten wordt gebruikt.” André Flach bracht de felicitaties van het gemeentebestuur over nadat hij via de iPad het Salesforce Expertisecentrum officieel geopend had en er vuurwerk op het scherm verscheen.

Salesforce Center of Excellence    
Salesforce biedt applicaties aan via het internet en apps. Hierdoor is er altijd en overal inzicht in alle gegevens. Ook hoeft de applicatie niet op Pc’s geïnstalleerd te worden en hoeven er geen eigen servers aangeschaft te worden. Het vrijdag geopende Salesforce Expertisecentrum helpt bedrijven en instellingen bij de implementatie en training van het Salesforce pakket. Daarnaast realiseren zij uitbreidingen en integraties om het Salesforce pakket goed te kunnen toepassen in iedere organisatie en omgeving.

Lees meer over:

Veersedijk salesforce
Deel dit bericht met je vrienden!