zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Aangepaste openingstijden vanaf 2 juli bij woningstichting Rgiant

27 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Per 2 juli past Rhiant de openingstijden aan. Aanleiding is de uitbesteding van het onderhoud naar aannemer de Kwaasteniet. De technische dienst van Rhiant is via deze aannemer goed bereikbaar.

Digitalisering speelt een belangrijke rol. De nieuwe manieren van communiceren, via social media en email, zijn zoveel makkelijker en toegankelijker geworden, dat Rhiant haar openingstijden zonder problemen kan aanpassen.

Dit verlaagt de bedrijfslasten en verhoogd de productiviteit. “Wij zijn ervan overtuigd dat we ondanks dat de receptie alleen de ochtenden fysiek open is, wij onze dienstverlening op hetzelfde peil houden. De baliemedewerker gaat ook zeker niet minder werken. Wel krijgt zij er taken bij, die in de middagen door haar gedaan kunnen worden,’’ aldus een woordvoerdster van Rhiant. 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!