zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Fotostudio POPpictures verhuist van Zwijndrecht naar Hendrik Ido Ambacht

25 juni 2014

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Per 1 juli zal Fotostudio POPpictures, de studio van fotografe Mary-Ann Struijk-Deuning, in Hendrik Ido Ambacht haar deuren openen. Samen met HIA3D zal ze daar een ruimte betrekken aan de Havenkade 6a.

HIA3D is een full service 3D animatie studio. Hier worden allerlei animaties gemaakt voor uitleg- en bedrijfsvideo's, maar ook voor bouwprojecten, civieltechnische projecten en reclame-uitingen op websites of beurzen. Daarnaast wordt gewerkt aan spectaculaire Augmented en Virtual Reality producties voor internationale klanten. Voor meer informatie: www.hia3d.nl of www.artishock.com.

Fotografe Mary-Ann Struijk is gespecialiseerd in het maken van headshots. Dit zijn professionele portretfoto’s die vooral voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, maar waarin het karakter en de uitstraling van de geportretteerde goed naar voren komen. Bovendien moeten de foto’s passen bij het bedrijf en de functie waarin iemand werkzaam is.

Vooraf gaat Mary-Ann met de klant in gesprek om te bespreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Veel mensen vinden het niet leuk om te poseren voor de camera. Als ervaren fotografe is zij goed in staat om mensen op hun gemak te stellen. Ze geeft aanwijzingen over lichaamshouding en expressie en coacht iemand ontspannen door de fotosessie heen. En dat is terug te zien aan het resultaat!
Op de website (www.poppictures.nl) vindt u veel voorbeeldfoto’s, voor meer informatie of een reservering kunt u mailen naar: info@poppictures.nl

Wilt u overleggen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel Mary-Ann: 06-10099109 Fotostudio POPpictures is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Havenkade 6a in Hendrik-Ido-Ambacht met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Headshotsessies kunnen plaatsvinden in de studio, maar ook op locatie bij uw bedrijf.

Deel dit bericht met je vrienden!