vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Woningstichting Rhiant koopt voordelig energie in

25 juni 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Woningstichting Rhiant tekent een overeenkomst voor levering van stroom en gas voor haar appartementencomplexen voor de komende twee jaar.

Omdat de prijzen voor inkoop van energie nu gunstig zijn, heeft Rhiant hier een flinke besparing bereikt. De gebruikte energiekosten worden namelijk via de servicekosten aan de huurders doorberekend. ‘’In deze dure tijden een welkome besparing voor de huurders’’ zegt coördinator onderhoud Ron van der Hoek.

Het gaat over ruim veertig aansluitingen en de totale kosten zijn bijna een half miljoen euro per jaar. De kosten van energie bestaan niet alleen uit de ‘kale’ inkoop, maar ook uit transport, vastrecht en natuurlijk belastingen. Rhiant heeft op basis van prijs gekozen om bij de leverancier Eneco te blijven.

Lees meer over:

energie rhiant woningstichting
Deel dit bericht met je vrienden!