vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Stunt- en Monster-Truck-Show komt naar Ambacht

25 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes presenteert het Stunt Movie Production-team op donderdag 26 juni in Hendrik Ido Ambacht (Parkeerterrein Sporthal, Hoge Kade).

Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

 

Lees meer over:

hoge kade stunts
Deel dit bericht met je vrienden!