zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Klutstoernooi weer een zonnig succes

16 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Zoals Vollido gewend is te doen, wordt er elk seizoen een klutstoernooi georganiseerd op de beachvelden bij het eigen clubgebouw. Tijdens het klutstoernooi worden er teams geloot van dezelfde sterkte en wordt er in drietallen een team gevormd. Ook deze keer werd het toernooi weer gesponsord door de Groot Optiek, al jarenlang een trouwe sponsor van de vereniging.

Hans en Nel de Groot zijn het afgelopen seizoen trouwe fans van ons eerste damesteam gebleken dat zich net niet wist te plaatsen voor de Promotieklasse, maar verder een goed seizoen draaide. Bij het klutstoernooi van dit jaar (de 13e editie alweer) werden niet de traditionele oude Vollido’ers als teamnaam gebruikt, maar mochten de teams zelf kiezen welke Vollido’er ze zouden kiezen om de teamnaam aan te verbinden. Een keur aan namen kwam daardoor voorbij, wat al de toon zette voor een gezellig en sportief toernooi.

Aan het einde van de dag mochten Brenda Singewald, Lennert Brouwer en Monique Romijn zich de winnaars noemen, met Tim Haksteeg, Fleur Huiszoon en Manon Haksteeg als nummer 2. De zonnige dag werd afgesloten met een barbecue. Vollido bedankt Hans en Nel de Groot voor hun sponsoring en bijdrage aan de gezelligheid tijdens dit klutstoernooi.

Lees meer over:

volleybal kluts
Deel dit bericht met je vrienden!