donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Inbrekers betrapt, één verdachte aangehouden

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 30-jarige Albanees met onbekende woon- of verblijfplaats is op 2 juni in Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden.

De getuige zag rond 00.10 uur de man met twee anderen in een woning aan de Breedeweer lopen. Deze getuige wist dat de bewoners niet thuis waren en belde direct 112.

Toen de agenten ter plaatse waren, bleken de mannen het huis het uit te zijn. Twee van de drie verdachten wisten via de daken van de buurhuizen weg te vluchten, maar één van hen werd door een omstander tegengehouden. Hoewel de verdachte zich op allerlei manieren probeerde los te rukken, bleek de omstander vasthoudender.

Deze verdachte kon door een toegesnelde agent overmeesterd worden, al had deze daar wel pepperspray voor nodig. De andere twee inbrekers wisten te ontsnappen door in een auto te snappen en snel weg te rijden. Ze werden ook niet meer gevonden. De verdachte is ingesloten en wordt verhoord en de politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

inbraak breedeweer
Deel dit bericht met je vrienden!