vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Feestelijk nieuws DVS

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Er was weer nieuws van de Ambachtse korfbalvereniging DVS69: er was een succesvolle sponsorloop en DVS D1 presenteerde zichzelf als kampioen.

Sponsorloop groot succes
Afgelopen woensdag 28 mei organiseerde DVS’69 een sponsorloop voor al haar leden. Aan de finish mocht DVS’69 maar liefst 76 leden verwelkomen. Vanaf half 6 tot 9 uur waren jeugdspelers, senioren en recreanten aan het rennen voor het aanvullen van de verenigingskas. Gedurende de hele avond konden de leden een balletje schieten op het grasveld, een drankje nuttigen aan de bar en een dansje wagen op de dansvloer onder de muziek van DJ Robin.Met dank aan de vele sponsors en fanatieke lopers kon DVS’69 aan het einde van de avond concluderen dat het evenement een groot succes was. De totale opbrengst van de sponsorloop is vastgesteld op een bedrag van € 2.500, -. DVS’69 C1 bleek het team te zijn met het grootste aandeel in de opbrengst.
 
Dit team haalde maar liefst € 370, - op en als beloning hebben zij een cadeaubon van Palm Party House in ontvangst mogen nemen en mag dit team een uur gaan bowlen. Marc Verwoert wist de beste individuele prestatie neer te zetten door maar liefst 40 rondjes te rennen en ongeveer € 145, - op te halen. Via deze weg wil DVS’69 alle sponsors en lopers bedanken voor hun bijdrage, met in het bijzonder Top Fit en Palm Party House.
 
DVS D1 kampioen
Na dit jaar al twee keer tweede te zijn geworden, is het DVS'69 D1 eindelijk gelukt. Op 24 mei werd de kampioenswedstrijd uit tegen streekgenoot ADO D1 gespeeld met uiteindelijk een mooie 2-4 overwinning!  Ondanks wat foutjes (zenuwen?) stond het bij rust al 1-3. Verdedigend ging het erg goed ! In de tweede helft ging het een stuk beter, er werden lange aanvallen gespeeld en er werden veel kansen gecreëerd, met een vierde, en laatste, doelpunt tot gevolg. Een mooie afsluiting voor de D1 na een heel leuk seizoen!
 
Programma DVS
Tot aan de zomervakantie is er nog wel het een en ander te doen bij DVS: op 14 juni zijn er festiviteiten variërend van spelletjesochtend, een traditie wordende recreantentoernooi en afsluitende barbecue. Op trainingsavonden dagen bovendien alle kinderen van de teams hun ouder(s) uit voor een onderling duel. Ook worden nog enkele kaboutertrainingen gepland. Houd u de internetsite en uw locale krantjes in de gaten! 
 

Lees meer over:

korfbal dvs
Deel dit bericht met je vrienden!