vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Parcours voor de Bolidt Inner Circle inmiddels gecertificeerd

29 april 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Van het organisatiecomite van de Bolidt Inner Circle Run kregen we de onderstaande nieuwsflash:

Beste Loper

"Afgelopen maand is het ons gelukt om samen met de Atletiek Unie het parcours officieel op te meten en voor de komende vijf jaar is het parcours gecertificeerd. Dat houdt in, dat ieder gelopen record erkend wordt door de Atletiek Unie.

Col de Sophia.
Het is een wedstrijd in de wedstrijd: De Col de Sophia. De cirkeltjestrui (een voor de winnende dame en een voor de winnende heer) is besteld en hij is werkelijk uniek. Runners World Dordrecht draagt hiervoor zorg en ze zullen op tijd klaar liggen voor de snelste klimmers onder jullie.

Prijzen.
Inmiddels druppelen de prijzen binnen.
- Runners World Dordrecht geeft voor een respectabel bedrag aan waardebonnen beschikbaar, zowel voor de winnaars als voor de loterij.
- Zwembad de Louwert stelt voor de kinderen zwemabonnementen beschikbaar.
- Bloemenwinkel Bonne Fleur geeft voor de winnaars van de Col de Sophia iets extra’s naast de boeketten die zij voor de winnaars zo mooi samen stellen.
- Safe-ID stelt een aantal pakketten beschikbaar. Safe-ID is het digitale SOS-medaillon. Alles wat hulpverleners moeten weten achter een QR code.
- Shoeby uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft ook weer kledingbonnen cadeau gedaan.
Verschillende winkeliers uit winkelcentrum HoogAmbacht zorgen voor leuke en mooie prijzen.

Inschrijven.
De voorinschrijvingen lopen buitengewoon goed. Ondanks wat kleine startproblemen weten jullie je in grote aantallen in te schrijven. Het overtreft weer onze verwachtingen. Ook de mogelijkheid tot extra donatie wordt grif gebruikt. Hartverwarmend allemaal. Dit is waar we het allemaal voor doen en waar we allemaal zo hard voor werken.

HoogAmbacht KidsRun
De brieven voor inschrijven van de kinderen worden zeer binnenkort op school uitgedeeld om op een later afgesproken tijd weer opgehaald te worden. Wij, van de Bolidt Inner Circle Run zorgen er dan voor dat al deze kinderen in het inschrijfsysteem ingevoerd worden. Daarna liggen de startnummers een dag voor de wedstrijd klaar in de Sophiahal. Alleen kinderen die deze brief niet gekregen en/of ingeleverd hebben moeten inschrijven via de website. De scholen zijn erg enthousiast en we verwachten dan ook extra veel kinderen aan de start. Onze mascotte Runny is sinds deze week weer uit zijn winterslaap en zal weer aanwezig zijn om de kinderen aan te moedigen.

Vrijwilligers.
Zonder vele vrijwilligers geen evenement. Gelukkig hebben al aardig wat mensen zich opgegeven om ons te helpen, maar er kunnen er nog meer bij. Meld je aan via de website of via de mail aan vrijwilligers@innercirclerun.nl.
 
Succes met trainen allemaal en tot 19 juni." Aldus de organisatie van de Bolidt Inner Circle Run.

Lees meer over:

louwert hoogambacht bonne-fleur
Deel dit bericht met je vrienden!