donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Oud-raadslid start internetcolumn over Ambachtse politiek

28 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na acht jaar zelf in de Ambachtse politiek te hebben meegedraaid, is oud raadslid Patrick van der Giessen een weblog begonnen over het wel en wee in de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht. Het doel van deze blog is om lokale politiek en burger dichter bij elkaar te brengen

“Mensen klagen veel over de politiek en een goed deel daarvan is niet terecht. In onze gemeenteraad zitten allemaal goedbedoelende en enthousiaste mensen die oprecht het beste met de gemeente voor hebben. Dat aspect verdient meer aandacht”, aldus Van der Giessen, “Het zijn niet allemaal graaiers zoals in de landelijke politiek.”

Die laatste opmerking maakt meteen duidelijk dat de berichten zoveel mogelijk luchtig en met humor geschreven worden, zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen. “Van raadsvergaderingen word je niet vrolijk over het algemeen en er wordt ook niet veel gedaan om dat imago te verbeteren. Terwijl dat volgens mij wel mogelijk is. Humor zit vaak in kleine dingen…als je die benadrukt, is de vaak serieuze inhoud makkelijker te verteren. Daarnaast kun je via deze blog op de hoogte blijven van wat men zoal met je stem doet.”

Het blog is gratis te volgen via politiekambacht.wordpress.com. Daarbij bestaat de mogelijkheid om op nieuwe berichtgeving te abonneren zodat deze automatisch naar je eigen inbox wordt verstuurd.

Lees meer over:

politiek ambacht blog
Deel dit bericht met je vrienden!