vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Dirigent shantykoor 'de Brulboei' Sjef van der Lans ontving Koninklijke Onderscheiding

28 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Onze dirigent Sjef v.d. Lans werd afgelopen vrijdag 25 april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Naast zijn vele activiteiten op het gebied van jeugd- en jongerenwerk en zijn inzet voor de buurtvereniging is hij sinds de oprichting van het bekende shantykoor in 2005 actief binnen de muziekcommissie en al vele jaren onze dirigent. Na ontvangst van de versierselen werd hij bij restaurant Happy Italy verrast door een muzikale aubade van zijn koor. Het koor is er dan ook bijzonder trots op, dat “Onze Sjef” deze onderscheiding heeft mogen ontvangen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!