vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Kringloop Habbekrats steunt HIP

22 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Dinsdag 22 april heeft stichting HIP zich gepresenteerd bij Kringloopwinkel Habbekrats. De hele morgen gingen vrijwilligsters van HIP in gesprek met klanten van Habbekrats, om meer bekendheid te geven aan deze stichting. Aan het eind van de morgen kregen zij het prachtige bedrag van € 3000,00 overhandigt namens de vrijwilligers van Habbekrats.

Voor meer informatie over HIP, zie informatiebrochure in Kringloopwinkel Habbekrats, of kijk op www.HIPvanAtotZ.nl of bel nummer 078-7802342.
Kringloop Habbekrats draait geheel op basis van vrijwilligers. Alles wat u hier brengt krijgt een nieuwe kans. En mensen krijgen de kans om voor een “Habbekrats” leuke dingen te kopen. 

Dus zoekt u iets leuks of praktisch voor in huis, tuin of caravan ga dan eens langs bij deze kringloopwinkel. Ook kunt u hier spullen brengen die u niet meer gebruikt, maar nog goed zijn voor hergebruik. Dit kan tijdens de openingstijden. U bent hartelijk welkom, iedere dinsdag van 9.00 tot 12.00 en van 19.00 tot 21.00, aan Het Tasveld 11 te Hendrik Ido ambacht. En.... de koffie staat altijd klaar.

Als extra service kunt u uw spullen op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur ook brengen bij de fietsen van Ambacht. Hier staat dan een kar van Habbekrats waar de spullen in ontvangst worden genomen.

Fotobijschrift:
Corrie Buitendijk, Arie van Golen, Agnieta van Tienhoven en Tiny Verveer overhandigen namens kringloop Habbekrats een cheque ter waarde van € 3000,00 aan Heleen van der Waal en Atie de Snoo van stichting HIPvanAtotZ

Zie ook:

Lees meer over:

kringloop habbekrats hip
Deel dit bericht met je vrienden!