donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Vollido heren 1 kampioen

14 april 2014

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de successen van het 2e en 3e herenteam van Vollido, die zich de afgelopen week ook kampioen mochten noemen in hun eigen competitie, was het afgelopen zaterdag de beurt aan heren 1 om de verwachtingen waar te maken. Het team van Arjen van der Ven en Paul Wicherts dat afgelopen competitie uitkwam in de Promotieklasse kende een seizoen met een wat instabiele fase in het midden van de competitie, maar een goed herstel aan het einde waarbij het wel duidelijk werd wie de terechte kampioen is.

Hoewel gehoopt werd op een direct kampioenschap tijdens de laatste thuisdag, was er nog een punt nodig om het kampioenschap veilig te stellen, hetgeen afgelopen zaterdag bij tegenstander Yum uit Hoogvliet werd behaald. Direct de eerste set werd gewonnen, waarna het feestje kon worden gevierd. Tijdens de wedstrijd werd er afscheid genomen van Barteld Jonkman en Patrick van der Giessen, die stoppen met competitie spelen. De wedstrijd tegen de nummer 8 van de ranking werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen.

Voor De Groot Optiek/ dames 1 was er nog een kleine kans op promotie via de 2e plek van het klassement mocht er gewonnen worden van de koploper en de directe tegenstander punten laten liggen. De dames verloren echter met 3-1, en de directe tegenstander liet geen punten liggen, waardoor uiteindelijk een nette 3e plek het resultaat is voor Vollido. 
 
Nu de competitie is gespeeld kan de blik worden gericht op de naderende zomer en de eigen beachvelden aan de Reeweg, waar meerdere avonden per week kan worden gevolleybald op verschillende niveaus. Kijk voor meer informatie over beachvolleyballen op onze site www.vollido.nl
 

Lees meer over:

volleybal kampioen vollido
Deel dit bericht met je vrienden!