vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Wie schrijft het mooiste stadsgedicht?

9 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Speciale gevoelens over Hendrik-Ido-Ambacht? Verwoord die eens in een gedicht en doe mee aan de Stadsgedichtenwedstrijd 2014. Zo maak je kans op een aantrekkelijke prijs en op publicatie in een bijzondere dichtbundel! Tot 8 juli 2014 mogen de mooiste, vreemdste, lelijkste, verdrietigste stadsgedichten ingestuurd worden.

Het Stadsgedicht mag als onderwerp de eigen woonplaats hebben of een andere plaats in Nederland of België. Het kan over de stad of dorp zelf gaan of over een markant fenomeen, of over een al dan niet historische gebeurtenis die aan deze plaats verbonden is.

Nationale Stadsdichtersdag
Ter gelegenheid van de 10e Nationale Stadsdichtersdag in Lelystad organiseert de Stichting Poëtikos, organisator van de Nationale Stadsdichtersdag, in samenwerking met Uitgeverij Kontrast te Oosterbeek de 3e Stadsgedichtenwedstrijd in successie.

De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het avondprogramma van de 10e Nationale Stadsdichtersdag op zaterdag 6 september 2014 in het Agora Theater in Lelystad.

Interesse?
Lees meer over prijzengeld, deelnamekosten, voorwaarden en regels.

Lees meer over:

stadsgedicht hia dichtbundel
Deel dit bericht met je vrienden!