donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Succesvolle week voor Volleybal teams van Vollido

7 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het was weer een succesvolle week voor volleybalvereniging Vollido. Vorige week werd het derde heren team kampioen en afgelopen woensdag speelde heren 2 de kampioenswedstrijd. Het was een spannende wedstrijd, en zeker de laatste set die door Vollido werd gewonnen met 26-24. Gefeliciteerd met het kampioenschap heren.

Het eerste heren team van Vollido haalde het, ondanks de 3-1 winst, in de laatste thuiswedstrijd net niet om kampioen te worden. Zij hebben nog 1 punt nodig. Aanstaande zaterdag spelen zij in Hoogvliet om het kampioenschap binnen te halen.

Dames 1 van Vollido heeft nog een kleine kans op promotie en haalde afgelopen de zaterdag de nodige 5 punten binnen. De laatste wedstrijd wordt spannend, aanstaande zaterdag zullen de dames het op nemen tegen de kampioen in de eigen poule.

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!