donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

De eerste ASWH Voetbalschool kampioenen melden zich

7 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - ASWH F3 is zaterdag op overtuigende wijze kampioen geworden in hun Klasse. Met een klinkklare overwinning van 7-1 bij Rijsoord wist dit team in hun laatste competitiewedstrijd de benodigde drie punten en het kampioenschap mee te nemen naar Sportpark Schildman. Deze eerstejaars beloften bij de F-pupillen spelen in een speciale schaduwklasse 1e Klasse S03 waardoor zij tegen vergelijkbare F-teams spelen van andere verenigingen. Helaas dat twee teams tijdens de voorjaarscompetitie al direct afhaakte en het voor gezien hielden tegen de voetbaldaadkracht van ASWH-F3. Gefeliciteerd Giovanni, Gian, Fikri, Thymo, Axel, Levi, Rafaël en Desley met jullie behaalde kampioenschap en we zien jullie op de ASWH kampioenenparade waar alle ASWH-kampioenen gehuldigd worden.

Bij de E-pupillen van ASWH is het ASWH E4 die zich als eerste kampioen mag kronen. In de uitwedstrijd bij Drechtstreek lieten zij er geen onduidelijk over bestaan wie de sterkste in hun Klasse is. Met 6-0 werd er gewonnen en met nog twee competitiewedstrijden te gaan is de voorsprong op de directe belager RKsv RCD 7 punten, te groot om nog in te halen. Gefeliciteerd Dave, Ronan, Ramon, Nathan, Dustean, Alperen, Rodayson, Bekin en Guyon. Ook jullie zien we terug op de ASWH-kampioenenparade.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!